Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hunger

08/04/2023 | Flixfilm

Hunger på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Sitisiri Mongkolsiri
Skuespillere: Nopachai Chaiyanam, Chutimon Chuengcharoensukying, Gunn Svasti Na Ayudhya
Spilletid: 146 min
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En ung, talentfuld streetfood-kok presser sig selv til det yderste efter at have taget imod en invitation til at blive uddannet af en berygtet og skrupelløs kok.Se Hunger på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hunger havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hunger på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Hunger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hunger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hunger, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hunger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar