Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hunt for the Wilderpeople

Hunt for the Wilderpeople

13/09/2018 | Flixfilm

Se Hunt for the Wilderpeople på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktør: Taika Waititi
Skuespillere: Sam Neill, Julian Dennison, Rima Te Wiata, Rachel House
Spilletid: 101 min
Land: New Zealand
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: En vild teenagedreng og hans afdøde plejemors gnavne enkemand bliver væk i ødemarken, efter myndighederne truer med at fjerne drengen.


Se Hunt for the Wilderpeople på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHunt for the Wilderpeople havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hunt for the Wilderpeople ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hunt for the Wilderpeople herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hunt for the Wilderpeople er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hunt for the Wilderpeople stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar