Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hunt for U-479

Hunt for U-479

08/08/2022 | Flixfilm

Hunt for U-479 på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: To filmskabere og et hold dykkere går på jagt efter en ubåd, der forsvandt under 2. verdenskrig, i håb om at løse mysteriet bag dens forsvinden.

Hunt for U-479 havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hunt for U-479 på YouTube.Se Hunt for U-479 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hunt for U-479 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hunt for U-479 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hunt for U-479, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hunt for U-479 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar