Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hunted

31/12/2013 | Flixfilm

Se Hunted på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Melissa George, Adam Rayner, Stephen Dillane, Morven Christie
Spilletid: 59 min
Land: UK
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Sam Hunter, en spion for det private Byzantium-bureau, er tilbage på jobbet efter at være sluppet på et hængende hår. Er hun forrådt af en fra hendes eget team?


Se Hunted på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hunted havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hunted ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Hunted:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hunted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hunted stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar