Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hunter Gatherer

Hunter Gatherer

09/05/2017 | Flixfilm

Se Hunter Gatherer på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: Josh Locy
Skuespillere: Andre Royo, Kellee Stewart, Jeannetta Arnette, Kevin Jackson
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En midaldrende mand, netop løsladt fra fængslet, prøver at erobre sin ægte kærlighed tilbage og forsøger at få sin tungnemme nye ven til at hjælpe med en dumdristig idé.

Hunter Gatherer havde premiere på Netflix Danmark den 9. maj, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hunter Gatherer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hunter Gatherer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hunter Gatherer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hunter Gatherer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hunter Gatherer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar