Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hunter in the Blue Side of Manchester

Hunter in the Blue Side of Manchester

02/07/2020 | Flixfilm

Se Hunter in the Blue Side of Manchester på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Rako Prijanto
Skuespillere: Adipati Dolken, Ganindra Bimo, Vonny Cornellya, Donny Alamsyah
Spilletid: 90 min
Land: Indonesia, UK
Sprog: English, Indonesian
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: For at ære sin far beslutter en flittig studerende sig for at arbejde som journalist for en engelsk Premier League-fodboldklub.


Se Hunter in the Blue Side of Manchester på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hunter in the Blue Side of Manchester havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hunter in the Blue Side of Manchester ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Hunter in the Blue Side of Manchester:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hunter in the Blue Side of Manchester er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hunter in the Blue Side of Manchester stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar