Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hunter in the Blue Side of Manchester

Hunter in the Blue Side of Manchester

02/07/2020 | Flixfilm

Hunter in the Blue Side of Manchester på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Rako Prijanto
Skuespillere: Adipati Dolken, Ganindra Bimo, Vonny Cornellya
Spilletid: 90 min
Land: Indonesia, United Kingdom
Sprog: English, Indonesian
IMDb-karakter: 5.8

Handling: For at ære sin far beslutter en flittig studerende sig for at arbejde som journalist for en engelsk Premier League-fodboldklub.Se Hunter in the Blue Side of Manchester på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hunter in the Blue Side of Manchester havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hunter in the Blue Side of Manchester på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Hunter in the Blue Side of Manchester ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hunter in the Blue Side of Manchester stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hunter in the Blue Side of Manchester, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hunter in the Blue Side of Manchester er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar