Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hunter Killer

Hunter Killer

01/09/2020 | Flixfilm

Se Hunter Killer på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Donovan Marsh
Skuespillere: Ethan Baird, Jacob Scipio, Dempsey Bovell, Corey Johnson
Spilletid: 121 min
Land: UK, China, France, USA
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Da den russiske præsident bliver kidnappet ved et kup leder en amerikansk ubådskaptajn en redningsmission i håbet om at undgå en totalkrig.


Se Hunter Killer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hunter Killer havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hunter Killer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Hunter Killer:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hunter Killer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hunter Killer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar