Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hunting Britain’s Most Wanted

Hunting Britain’s Most Wanted

31/12/2016 | Flixfilm

Se Hunting Britain’s Most Wanted på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Følg New Scotland Yards udleveringsenhed, mens de kæmper med en tilstrømning af udenlandske kriminelle i Storbritannien og opsporer farlige flygtninge.


Se Hunting Britain’s Most Wanted på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHunting Britain’s Most Wanted havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hunting Britain’s Most Wanted ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hunting Britain’s Most Wanted herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hunting Britain’s Most Wanted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hunting Britain’s Most Wanted stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar