Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hurlum Haj 2

Hurlum Haj 2

15/05/2016 | Flixfilm

Se Hurlum Haj 2 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I denne animerede efterfølger om de skællede indbyggere i et underjordisk paradis kæmper Paw igen mod Thor og hans onde hajbande.


Se Hurlum Haj 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hurlum Haj 2 havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hurlum Haj 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Hurlum Haj 2:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hurlum Haj 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hurlum Haj 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar