Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hurlum Haj 2

Hurlum Haj 2

15/05/2016 | Flixfilm

Hurlum Haj 2 på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne animerede efterfølger om de skællede indbyggere i et underjordisk paradis kæmper Paw igen mod Thor og hans onde hajbande.

Hurlum Haj 2 havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hurlum Haj 2 på YouTube.Se Hurlum Haj 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hurlum Haj 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hurlum Haj 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hurlum Haj 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hurlum Haj 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar