Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hurricane Bianca: From Russia With Hate

Hurricane Bianca: From Russia With Hate

15/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Hurricane Bianca: From Russia With Hate på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Matt Kugelman
Skuespillere: Rachel Dratch, Sally Jessy Raphael, Jason Bellini, Itay Hod
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Resumé: Da læreren Richard fra Texas lokkes til Rusland på et falskt grundlag af sin fjende Deb, vender hans drag-alter ego Bianca snart op og ned på tingene i landet.


Se Hurricane Bianca: From Russia With Hate på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hurricane Bianca: From Russia With Hate havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hurricane Bianca: From Russia With Hate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hurricane Bianca: From Russia With Hate herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hurricane Bianca: From Russia With Hate er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hurricane Bianca: From Russia With Hate stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar