Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hurricane Bianca: From Russia With Hate

Hurricane Bianca: From Russia With Hate

15/08/2018 | Flixfilm

Se Hurricane Bianca: From Russia With Hate på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Matt Kugelman
Skuespillere: Rachel Dratch, Sally Jessy Raphael, Jason Bellini, Itay Hod
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Da læreren Richard fra Texas lokkes til Rusland på et falskt grundlag af sin fjende Deb, vender hans drag-alter ego Bianca snart op og ned på tingene i landet.

Hurricane Bianca: From Russia With Hate havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hurricane Bianca: From Russia With Hate på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hurricane Bianca: From Russia With Hate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hurricane Bianca: From Russia With Hate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hurricane Bianca: From Russia With Hate, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hurricane Bianca: From Russia With Hate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar