Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hurricane Bianca

Hurricane Bianca

01/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Hurricane Bianca på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Matt Kugelman
Skuespillere: Roy Haylock, Lola Botha, Grayson Thorne Kilpatrick, Willam Belli
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Skolelæreren Richard bliver fyret for at være bøsse, men vender tilbage i drag som energibundtet Bianca, ansættes i samme job, og forbereder en sød og skånselsløs hævn.


Se Hurricane Bianca på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hurricane Bianca havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hurricane Bianca ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hurricane Bianca herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hurricane Bianca er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hurricane Bianca stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar