Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hurricane

Hurricane

05/11/2019 | Flixfilm

Hurricane på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktion: Cyril Barbançon, Andy Byatt, Jacqueline Farmer
Skuespillere: John Flanders, Kristin Samuelson, Joe Fontana
Spilletid: 83 min
Land: France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Denne dokumentar følger naturens mest stormfulde fænomen på sin destruktive færd fra undfangelsen i en brise til dens endelige destination.

Hurricane havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hurricane på YouTube.Se Hurricane på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hurricane ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hurricane stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hurricane, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hurricane er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar