Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hurricane

Hurricane

05/11/2019 | Flixfilm

Se Hurricane på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Cyril Barbançon, Andy Byatt, Jacqueline Farmer
Skuespillere: John Flanders, Kristin Samuelson, Joe Fontana, Pascal Orsolini
Spilletid: 40 min
Land: France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Denne dokumentar følger naturens mest stormfulde fænomen på sin destruktive færd fra undfangelsen i en brise til dens endelige destination.Se Hurricane på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hurricane havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hurricane ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Hurricane:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hurricane er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hurricane stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar