Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hurts Like Hell

Hurts Like Hell

13/07/2022 | Flixfilm

Hurts Like Hell på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nat Kitcharit, Tammanoon Sakcharoen, Nopachai Chaiyanam
Spilletid: 1 min
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Dette drama inspireret af virkelige begivenheder går tæt på den dystre underverden med illegal gambling og matchfixing bag den tidligere hæderkronede sport muay thai.Se Hurts Like Hell på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hurts Like Hell (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hurts Like Hell på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Hurts Like Hell (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hurts Like Hell (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hurts Like Hell, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hurts Like Hell er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar