Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Husband Factor

Husband Factor

10/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Husband Factor på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Kivanç Baruönü
Skuespillere: Bora Akkas, Gül Arici, Enis Arikan, Sebnem Burcuoglu
Spilletid: 108 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: En 30-årig, der aldrig har fulgt kærlighedens traditionelle vej, undervises af sine venner og sin familie, inden hun skal gense sin high school-forelskelse.


Se Husband Factor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Husband Factor havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Husband Factor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Husband Factor herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Husband Factor er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Husband Factor stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar