Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Husk Mig Nu

15/11/2013 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: 17-årige Valentina drømmer om at blive showgirl, 18-årige Paolo længes efter en kæreste, faderen Carlo kvæstes i et biluheld, og hans kone Giulia vil være skuespiller.


Se Husk Mig Nu på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Husk Mig Nu havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Husk Mig Nu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Husk Mig Nu herunder:Fra premieredatoen (15. november, 2013) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Husk Mig Nu er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Husk Mig Nu stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar