Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hustle & Flow

Hustle & Flow

01/01/2017 | Flixfilm

Se Hustle & Flow på Netflix

Indspilningsår: 2004–2012
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Robert Glenister, Robert Vaughn, Rob Jarvis, Adrian Lester
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: En alfons med højtflyvende drømme vil slå igennem som rapsanger, men opdager medaljens bagside i dette indiedrama.


Se Hustle & Flow på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHustle & Flow havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hustle & Flow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hustle & Flow herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hustle & Flow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hustle & Flow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar