Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hustle

08/06/2022 | Flixfilm

Hustle på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Drama, Sport
Instruktion: Jeremiah Zagar
Skuespillere: Adam Sandler, Queen Latifah, Juancho Hernangomez
Spilletid: 117 min
Land: United States
Sprog: English, Serbian, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En uheldig talentspejder finder en potentiel basketballstjerne i Spanien og sætter sig for at bevise, at de begge har, hvad der skal til for at begå sig i NBA.Se Hustle på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hustle havde premiere på Netflix Danmark den 8. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hustle på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Hustle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hustle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hustle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hustle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar