Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hva’ så? Historien om en midtvejskrise

Hva’ så? Historien om en midtvejskrise

29/10/2021 | Flixfilm

Se Hva’ så? Historien om en midtvejskrise på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Anders Matthesen, Hanne Paludan Kristensen
Spilletid: 119 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En ung mand får sig et job og bliver gift med en skøn og munter kvinde. Kort efter flytter hans far ind og opfordrer dem til at få et polyamourøst forhold.

Hva’ så? Historien om en midtvejskrise havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hva’ så? Historien om en midtvejskrise på YouTube.Se Hva’ så? Historien om en midtvejskrise på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hva’ så? Historien om en midtvejskrise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hva’ så? Historien om en midtvejskrise stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hva’ så? Historien om en midtvejskrise, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hva’ så? Historien om en midtvejskrise er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar