Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Hvad er Netflix og streaming?

Hvad er Netflix og streaming?

09/06/2013 | Flixfilm

netflix streaming enheder danmarkNetflix har offentliggjort en ny informationsvideo som oplyser om tjenesten Netflix og streaming. Videoen giver en god basisforståelse for dem som ikke er helt sikre på hvad streaming er og hvilke fordele der er ved streaming i modsætning til f.eks. traditionelt tv. Se videoen nederst.

Netflix er en amerikansk streamingtjeneste med over 33 millioner medlemmer. De ser/streamer tilsammen over 1 milliard timers film og tv-serier om måneden. Ved streaming af film får man en meget bedre oplevelse end ved, at downloade eller se en DVD.
Streaming betyder, at filmene altid er klar når du er. Du skal med streaming ikke vente på, at filmen er downloadet eller tænde for fjernsynet på en bestemt dag eller tidspunkt. Du starter bare filmen uden ventetid. Med streaming bestemmer du selv hvad du vil se, hvornår du vil se og hvor du vil se film og serier. Netflix giver dig dermed fuld frihed til, at bestemme. En anden fordel ved streaming er, at du kan starte på sin yndlingsserie derhjemme foran fjernsynet og se videre på afsnittet på din smartphone mens du sidder i bussen. Netflix husker altid hvor langt du har set i et givent afsnit.

LÆS OGSÅ:   Per Fly laver ny dansk krimiserie til Netflix; 'Reservatet'
Skriv kommentar