Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Hvad skal du streame? Lad Netflix vælge med ny funktion

Hvad skal du streame? Lad Netflix vælge med ny funktion

20/01/2021 | Flixfilm

netflix shuffle vilkaarlig funktionInden længe bliver det muligt, at kunne slå benene op og begynde at streame uden at skulle vælge i mellem de mange tusindvis af film og serier, som er tilgængelige på streamingtjenesten.

Det bekræfter Netflix i deres seneste regnskabsmeddelelse.

Funktionen har været i test det seneste halve år hos en udvalgt skare af brugere, men nu meddeler Netflix, at den nye ‘vilkårlig afspilnings-funktion’ er blevet taget så godt i mod, at den nu rulles ud til alle 200 millioner medlemmer globalt.

I stedet for manuelt at søge blandt titlerne, kan man altså i fremtiden blot trykke på en enkelt knap hvorefter Netflix automatisk starter afspilning af en titler, som streamingtjenesten tror at du vil kunne lide.

Shuffle-funktionen bliver tilgængelig hos alle medlemmer i løbet af årets første seks måneder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix afprøver og tester hele tiden nye funktioner for at forbedre brugeroplevelsen, men det er ikke altid at de bliver en succes og derefter ender deres liv i testfasen. Der kører hvert år flere hundrede testforsøg og mange af dem bliver aldrig endelig implementeret, lyder det fra Netflix.

LÆS OGSÅ:   Jeff Daniels som skruppelløs boligspekulant i miniserien 'En stor mand'

Blandt tiltag som aldrig er blevet til noget er en privat/inkognito-funktion, som kendes fra browsere, hvor man kunne streame film og serier uden at de blev registeret i historikken, samt reklamer mellem serie-afsnit. Selvom der udelukkende bar tale om reklamevideoer/trailers for andre Netflix-serier og film, så blev det ikke positivt modtaget og begge funktionaliteter blev derefter lagt i graven.

Den nye ‘vilkårlig afspilnings-funktion’ kommer i rækken af en lang række nye tiltag som Netflix har lanceret for at højne brugeroplevelsen, heriblandt muligheden for at fjerne titler fra ‘Se videre…’, skjule film og serier og beskyttelse af Netflix-profilen med en ekstra kode.
Skriv kommentar