Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Hvem dræbte Pablo Escobar? Ny trailer til Narcos sæson 2

Hvem dræbte Pablo Escobar? Ny trailer til Narcos sæson 2

25/08/2016 | Flixfilm

narcos sæson 2 netflixDen 2. september får anden sæson af Narcos premiere på Netflix Danmark. Vi har allerede fået én forsmag på den nye sæson, men nu er Netflix klar med endnu en trailer til serien om narkokrigen i Colombia. Og uden at afsløre for meget – historien om Pablo kender vi – er det i denne sæson, at spændingen stiger og Pablo Escobar dør.

I Narcos sæson 2 fortsætter spændingen i dramaserien, som bygger på den sande historie om nogle af Colombias mest magtfulde, voldlige og berygtede narkokarteller i slutningen af 1980’erne og myndighedernes bestræbelser for at nedkæmpe de brutale kriminelle organisationer.

I sæson to af Narcos medvirker Wagner Moura (Elite Squad, Elysium) endnu engang som Pablo Escobar samt Boyd Holbrook (Gone Girl) og Pedro Pascal (Game of Thrones) som DEA-agenterne Steve Murphy og Javier Paña, der også begge er baseret på virkelige personer. Serien instrueres af José Padilha (Elite Squad, RoboCop) mens Eric Newman (Children of Men) medvirker som executive producers på Narcos.

LÆS OGSÅ   Se de første 8 minutter af 'Stranger Things' sæson 4

Den nye sæson har allerede fået en del opmærksomhed da Pablo Escobars bror; Roberto Escobar har udsendte en officiel anmodning om at gennemse den nye sæson før premieren på streamingtjenesten, samt modtage betaling for at Netflix laver en serie om hans bror. Hvorvidt Netflix har efterkommet disse krav vides dog ikke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Narcos sæson 2 på Netflix Danmark fra 2. september. Narcos sæson 1 er allerede tilgængeligt på Netflix i Ultra HD 4K.
Skriv kommentar