Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Hvis din Netflix-konto er hacket…

Hvis din Netflix-konto er hacket…

12/09/2017 | 4 kommentarer

Det er ikke et ukendt fænomen, at Netflix-medlemmer (og mange andre) modtager falske mails, der ligner at komme fra streamingtjenesten Netflix, men som udelukkende har som mål om at få fat i betalingsoplysninger, samt adgang til Netflix.

Hvis du er kommet til at reagere på disse mails og har en mistanke om at ens bankoplysinger er blevet misbrugt, så skal man hurtigst muligt kontakte sin bank, som sidder klar til at hjælpe.

Har du mistanke om at andre har fået adgang til Netflix-kontoen – måske er der kommet en ny profil eller streamingaktiviteten indholder film og serier, som du bestemt ikke selv har set – så er der flere forskellige tiltage du kan gøre for at holde de uvedkommende ude.

Opstår mistanken, så er der to ting iværksættes hurtigst muligt. Det første er at logge ud af alle enheder, der benytter Netflix-kontoen, samt skifte kodeord.

Log ud af alle enheder;

1. Kilk på ‘Konto / Account’
2. Under punktet ‘Indstillinger / Settings’ skal du klikke på ‘Log ud af alle enheder / Sign out of all devices’
3. Herefter bliver du bedt om at bekræfte, at du vil logge ud af din Netflix-konto på alle enheder.

LÆS OGSÅ   Fem Halloween-gys på Netflix

Skift kodeord;

1. Kilk på ‘Konto / Account’
2. Under punktet ‘Medlemskab og Fakturering / Membership and Billing ’ skal du klikke på ‘Skift kodeord / Change password’
3. Herefter bliver du bedt om at oplyse dit nuværende kodeord, samt skrive det nye.

Det er naturligvis vigtigt, at kodeordet er så sikkert som muligt, dvs. indeholde store/små bogstaver, tal, tegn mv.

Efter både kodeordet er blevet skiftet og du har logget ud af alle enheder, så kan du slette eventuelle profiler, som er blevet oprettet af uvedkommende.

Hvis du oplever at være blevet hacket og hackerne har haft succes med at ændre kodeordet før du selv gør det, så skal man kontakte sin bank og få dem til at tilbageholde eventuelle betalinger, samt kontakte Netflix, der vil komme til undsætning og få lukket kontoen.4 kommentarer til Hvis din Netflix-konto er hacket…

 1. Heidi Høyer - kl. 19:31, 27-01-2018:

  Hej
  Jeg kan ikke logge på min Netflix konto og er overbevidst om at min konto er blevet hacket og at denne har haft succes med at ændre kodeordet. Jeg vil derfor gerne have lukket min konto med øjeblikkelig virkning, med mindre der er en anden løsning.

 2. Heidi Høyer - kl. 19:33, 27-01-2018:

  Det telefonnummer der opgives (80251252) virker ikke, noget frustrerende når man akut gerne vil finde en løsning, idet min konto er blevet hacket.

 3. Pernille Haslund - kl. 09:01, 12-05-2018:

  Hej
  Jeg har været kunde i flere år og kan nu pludselig ikke logge ind! Netflix skriver at den hverken kender min mail eller telefonnummer! Hvad gør jeg? 4. Suzanne Krogh - kl. 22:05, 24-06-2018:

  Jeg har gennem de sidste 2 uger modtaget mails fra Netflix-Danmark om ubegrænset brug af platformen. Jeg jeg ikke reageret på mail’s, men tænker det er “fakemails” eller ??. Mvh Suzanne Krogh

  Skriv kommentar