Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Hvis din Netflix-konto er hacket…

Hvis din Netflix-konto er hacket…

12/09/2017 | Flixfilm

Det er ikke et ukendt fænomen, at Netflix-medlemmer (og mange andre) modtager falske mails, der ligner at komme fra streamingtjenesten Netflix, men som udelukkende har som mål om at få fat i betalingsoplysninger, samt adgang til Netflix.

Hvis du er kommet til at reagere på disse mails og har en mistanke om at ens bankoplysinger er blevet misbrugt, så skal man hurtigst muligt kontakte sin bank, som sidder klar til at hjælpe.

Har du mistanke om at andre har fået adgang til Netflix-kontoen – måske er der kommet en ny profil eller streamingaktiviteten indholder film og serier, som du bestemt ikke selv har set – så er der flere forskellige tiltage du kan gøre for at holde de uvedkommende ude.

Opstår mistanken, så er der to ting iværksættes hurtigst muligt. Det første er at logge ud af alle enheder, der benytter Netflix-kontoen, samt skifte kodeord.

Artiklen fortsætter under annoncen

Log ud af alle enheder;

1. Kilk på ‘Konto / Account’
2. Under punktet ‘Indstillinger / Settings’ skal du klikke på ‘Log ud af alle enheder / Sign out of all devices’
3. Herefter bliver du bedt om at bekræfte, at du vil logge ud af din Netflix-konto på alle enheder.

LÆS OGSÅ   Matthew McConaughey i ny Elvis-serie

Skift kodeord;

1. Kilk på ‘Konto / Account’
2. Under punktet ‘Medlemskab og Fakturering / Membership and Billing ’ skal du klikke på ‘Skift kodeord / Change password’
3. Herefter bliver du bedt om at oplyse dit nuværende kodeord, samt skrive det nye.

Det er naturligvis vigtigt, at kodeordet er så sikkert som muligt, dvs. indeholde store/små bogstaver, tal, tegn mv.

Efter både kodeordet er blevet skiftet og du har logget ud af alle enheder, så kan du slette eventuelle profiler, som er blevet oprettet af uvedkommende.

Hvis du oplever at være blevet hacket og hackerne har haft succes med at ændre kodeordet før du selv gør det, så skal man kontakte sin bank og få dem til at tilbageholde eventuelle betalinger, samt kontakte Netflix, der vil komme til undsætning og få lukket kontoen.9 kommentarer til Hvis din Netflix-konto er hacket…

 1. Heidi Høyer - kl. 19:31, 27-01-2018:

  Hej
  Jeg kan ikke logge på min Netflix konto og er overbevidst om at min konto er blevet hacket og at denne har haft succes med at ændre kodeordet. Jeg vil derfor gerne have lukket min konto med øjeblikkelig virkning, med mindre der er en anden løsning.

 2. Heidi Høyer - kl. 19:33, 27-01-2018:

  Det telefonnummer der opgives (80251252) virker ikke, noget frustrerende når man akut gerne vil finde en løsning, idet min konto er blevet hacket.

 3. Pernille Haslund - kl. 09:01, 12-05-2018:

  Hej
  Jeg har været kunde i flere år og kan nu pludselig ikke logge ind! Netflix skriver at den hverken kender min mail eller telefonnummer! Hvad gør jeg? 4. Suzanne Krogh - kl. 22:05, 24-06-2018:

  Jeg har gennem de sidste 2 uger modtaget mails fra Netflix-Danmark om ubegrænset brug af platformen. Jeg jeg ikke reageret på mail’s, men tænker det er “fakemails” eller ??. Mvh Suzanne Krogh

 5. Henriette Skov Larsen - kl. 10:25, 25-02-2020:

  Jeg kan ikke logge ind og ved jeg hverken har skuftet emailadresse Eller telefonnummer Eller kode, men netflux genkender ingen af delene. Det er Så irriterede at man Skal ha ringet og sætte tid af til det osse med Den telefonkø og dette her skal jo altså stoppes. Det er nu anden gang jeg oplever det problem.

 6. Monika Jarnfelt - kl. 20:47, 11-03-2020:

  Hej
  Jeg har været kunde i flere år og kan nu pludselig ikke logge ind! Netflix skriver, at den hverken kender min mail eller telefonnummer! Hvad gør jeg?

 7. Hans Nygaard Larsen - kl. 13:04, 25-03-2020:

  Hej Netflix
  Vi har ved en fejltagelse, fået oprettet Netflix på mit tv og har forgæves prøvet at få kontakt til jer
  Via telefon, så nu prøver jeg at skrive til jer, for at annullere Netflix, grundet vi ikke har brug for flere kanaler.
  Jeg ser frem til, at høre fra jer, da vi nu har prøvet rigtig mange gange.

  Sagsnummeret: 452078725
  M.v.H.
  Hans Nygaard Larsen

 8. Liv - kl. 22:00, 06-05-2020:

  Hej,

  Jeg burde have deaktiveret min konto for længe siden.
  Det fremgår af mine kontooplysninger at der er blevet trukket 130 kr. fra netflix d. 5/5 2020, selvom kontoen er deaktiveret.
  Hver gang jeg forsøger at logge ind, bliver jeg viderestillet til det franske netlix, som om min konto er oprettet i Frankring.
  Jeg kan her fra kke finde nogen måde hvorpå jeg kan deaktivere min konto…
  Når jeg forsøger at beskrive problemet i live-chat, foregår det hele også på fransk.
  Det giver ingen mening.
  HJÆLP

 9. Stig - kl. 15:27, 14-05-2020:

  Ehh, med al respekt til Flixfilm, tror jeg altså ikke de kan hjælpe jer med jeres problemer – I skal have fat på Nteflix direkte; Flixfilm kan ikke gøre noget….

Skriv kommentar