Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hvor er Tom blevet af?

Hvor er Tom blevet af?

29/10/2021 | Flixfilm

Se Hvor er Tom blevet af? på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Tom arbejder i en fredelig organisation, der kæmper for at få frigivet politiske fanger. En dag indser han, at fredelige løsninger ikke virker, og griber til våben.

Hvor er Tom blevet af? havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hvor er Tom blevet af? på YouTube.Se Hvor er Tom blevet af? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hvor er Tom blevet af? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hvor er Tom blevet af? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hvor er Tom blevet af?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hvor er Tom blevet af? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar