Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hvorfor uddøde istidens kæmper?

Hvorfor uddøde istidens kæmper?

17/08/2021 | Flixfilm

Hvorfor uddøde istidens kæmper? på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Forskere undrer sig over, hvorfor afslutningen af den sidste istid bevirkede, at nogle af Jordens største dyr uddøde.

Hvorfor uddøde istidens kæmper? havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hvorfor uddøde istidens kæmper? på YouTube.Se Hvorfor uddøde istidens kæmper? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hvorfor uddøde istidens kæmper? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hvorfor uddøde istidens kæmper? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hvorfor uddøde istidens kæmper?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hvorfor uddøde istidens kæmper? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar