Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hwarang

01/06/2020 | Flixfilm

Hwarang på Netflix

Produktionsår: 2016–2017
Genre: Action, Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Park Seo-joon, Go Ara, Park Hyung-sik
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.0

Handling: En elitegruppe af unge krigere, der er trænet i moral og kampsport, finder kærlighed og venskab i Silla under De tre kongedømmers periode i Korea.

Hwarang (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hwarang på YouTube.Se Hwarang på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hwarang (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hwarang (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hwarang, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hwarang er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar