Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hyena

18/04/2020 | Flixfilm

Se Hyena på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ji-Hoon Ju, Hye-su Kim, Kyeong-yeong Lee, Suk-ho Jun
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.9

Handling: To rivaliserende advokater, der for alt i verden ikke vil miste deres rige klienter, lader intet komme i vejen for deres ambitioner – alle kneb gælder.Se Hyena på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hyena (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hyena (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Hyena:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hyena er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hyena (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar