Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hymn of Death

Hymn of Death

28/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Hymn of Death på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Under den japanske kolonitid forelsker den gifte skuespilforfatter Kim U-jin sig i sopranen Yun Sim-deok, der er en af Koreas bemærkelsesværdige Nye kvinder.


Se Hymn of Death på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hymn of Death (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hymn of Death (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hymn of Death herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hymn of Death er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hymn of Death (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar