Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hymn of Death

Hymn of Death

28/12/2018 | Flixfilm

Se Hymn of Death på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Drama, History, Music, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jong-Suk Lee, Hye-Sun Shin, Ko Bo-Gyeol, Kim Gang-Hyun
Spilletid: 35 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Under den japanske kolonitid forelsker den gifte skuespilforfatter Kim U-jin sig i sopranen Yun Sim-deok, der er en af Koreas bemærkelsesværdige Nye kvinder.


Se Hymn of Death på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHymn of Death (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hymn of Death (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hymn of Death herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hymn of Death er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hymn of Death (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar