Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hype House

Hype House

07/01/2022 | Flixfilm

Hype House på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Larray, Alex Warren, Kouvr Annon
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.2

Handling: Få indblik i nogle af de sociale mediers mest omtalte stjerner, når de navigerer i kærlighed, berømmelse og venskaber, alt imens de bor og skaber indhold sammen.

Hype House (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hype House på YouTube.Se Hype House på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hype House (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hype House (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hype House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hype House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar