Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hyper HardBoiled Gourmet Report

Hyper HardBoiled Gourmet Report

24/05/2019 | Flixfilm

Se Hyper HardBoiled Gourmet Report på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: At leve er at spise. For mennesker over hele verden under usikre og farlige forhold er selve det at spise usikkert, farligt – og essentielt.

Hyper HardBoiled Gourmet Report (Hård kost) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hyper HardBoiled Gourmet Report på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hyper HardBoiled Gourmet Report (Hård kost) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hyper HardBoiled Gourmet Report (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hyper HardBoiled Gourmet Report, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hyper HardBoiled Gourmet Report (Hård kost) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar