Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hyper HardBoiled Gourmet Report

Hyper HardBoiled Gourmet Report

24/05/2019 | Flixfilm

Hyper HardBoiled Gourmet Report på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kazutoyo Koyabu
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: N/A

Handling: At leve er at spise. For mennesker over hele verden under usikre og farlige forhold er selve det at spise usikkert, farligt – og essentielt.

Hyper HardBoiled Gourmet Report (Hård kost) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hyper HardBoiled Gourmet Report på YouTube.Se Hyper HardBoiled Gourmet Report på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hyper HardBoiled Gourmet Report (Hård kost) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hyper HardBoiled Gourmet Report (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hyper HardBoiled Gourmet Report, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hyper HardBoiled Gourmet Report (Hård kost) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar