Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hyper HardBoiled Gourmet Report

Hyper HardBoiled Gourmet Report

24/05/2019

Se Hyper HardBoiled Gourmet Report på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: At leve er at spise. For mennesker over hele verden under usikre og farlige forhold er selve det at spise usikkert, farligt – og essentielt.


Se Hyper HardBoiled Gourmet Report på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hyper HardBoiled Gourmet Report (Hård kost) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Hyper HardBoiled Gourmet Report (Hård kost) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hyper HardBoiled Gourmet Report herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hyper HardBoiled Gourmet Report (Hård kost) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hyper HardBoiled Gourmet Report (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar