Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hyperdrive

Hyperdrive

21/08/2019 | Flixfilm

Hyperdrive på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Stacey-Lee May, Michael Bisping, Lindsay Czarniak
Spilletid: 29 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Nogle af de bedste gaderacerkørere fra hele verden presser sig selv til det yderste i specialbyggede biler på den vildeste forhindringsbane for biler nogensinde.

Hyperdrive (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hyperdrive på YouTube.Se Hyperdrive på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hyperdrive (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hyperdrive (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hyperdrive, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hyperdrive er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar