Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hyperdrive

Hyperdrive

21/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Hyperdrive på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Stacey-Lee May, Michael Bisping, Mike Hill, Lindsay Czarniak
Spilletid: 29 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: Nogle af de bedste gaderacerkørere fra hele verden presser sig selv til det yderste i specialbyggede biler på den vildeste forhindringsbane for biler nogensinde.


Se Hyperdrive på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hyperdrive (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hyperdrive (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hyperdrive herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hyperdrive er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hyperdrive (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar