Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hypersomnia

Hypersomnia

08/06/2017 | Flixfilm

Hypersomnia på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Fantasy, Horror, Mystery
Instruktion: Gabriel Grieco
Skuespillere: Yamila Saud, Gerardo Romano, Jimena Barón
Spilletid: 90 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.0

Handling: En skuespillerinde, som øver sig til en forestilling om menneskehandel, begynder at genopleve skræmmende scener, der kan være drømme – eller en alternativ virkelighed.Se Hypersomnia på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hypersomnia havde premiere på Netflix Danmark den 8. juni, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hypersomnia på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Hypersomnia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hypersomnia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hypersomnia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hypersomnia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar