Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » I 2014 kom der 958 film og serier på Netflix

I 2014 kom der 958 film og serier på Netflix

03/01/2015 | Flixfilm

netflix-logoStreamingtjenesten Netflix tilføjer hele tiden nye film og serier til deres udvalg og der er dermed tusindvis af timers underholdning at kaste sig over.

Flixfilm.dk, som overvåger de seneste tilføjelser på Netflix Danmark, har beregnet at der i løbet af 2014 blev tilføjet 958 film og serier til streamingtjenesten. Det betyder, at der i gennemsnit kom 2-3 nye titler på Netflix hver eneste dag. Dette inkluderer også nye afsnit og sæsoner til eksisterende serier.

Samtidig med at der hele tiden kommer nye film og tv-serier på Netflix, forsvinder der ligeledes også noget indhold, men det formodes, at totale antal film og serier på Netflix fortsat ligger omkring 2000 titler, som det tidligere er blevet beregnet til.

Netflix har et dynamisk indhold, hvilket betyder at nye film og serier hele tiden kommer til mens andre forsvinder. Grunden til dette skal findes i de indgået aftaler med filmselskaberne, som oftest indbefatter at Netflix kun har rettigheder til at vise de pågældende titler i en begrænset periode, samt at streamingtjenesten betaler en fast pris uanset hvor mange der vælger at se filmen eller serien. Det er dermed naturligt, at Netflix fjerner titler som de danske Netflix-medlemmer eventuelt ikke ser.

LÆS OGSÅ:   Will Ferrell i ny Netflix-serie; 'Golf'

Tidligere offentliggjorde Netflix en liste over titler, som ville forsvinde den efterfølgende måned, men denne service tilbyder streamingtjenesten ikke længere og det er dermed ikke muligt, at overvåge hvilke film og serier som snart forsvinder. Netflix er dog begyndt, at angive udløbsdato på deres egen hjemmeside under hver enkelt film eller serie. Informationen dukker dog først op 7 dage før titlen forsvinder.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar