Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I am a Killer

I am a Killer

31/01/2020 | Flixfilm

Se I am a Killer på Netflix

Indspilningsår: 2018–2020
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Reece Putinas, David Galea
Spilletid: 52 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Fanger på dødsgangen, som sidder inde for overlagt mord, giver en førstehåndsberetning om deres forbrydelser i denne dokumentarserie.


Se I am a Killer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkI am a Killer (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 31. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I am a Killer (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I am a Killer herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I am a Killer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I am a Killer (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar