Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I am a Killer

I am a Killer

21/12/2022 | Flixfilm

I am a Killer på Netflix

Produktionsår: 2018–2022
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Swaylee Loughnane, Reece Putinas, David Galea
Spilletid: 3 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Fanger på dødsgangen, som sidder inde for overlagt mord, giver en førstehåndsberetning om deres forbrydelser i denne dokumentarserie.Se I am a Killer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

I am a Killer (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I am a Killer på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om I am a Killer (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I am a Killer (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I am a Killer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I am a Killer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar