Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Am All Girls

I Am All Girls

14/05/2021 | Flixfilm

I Am All Girls på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Donovan Marsh
Skuespillere: Erica Wessels, Hlubi Mboya, Leshego Molokwane
Spilletid: 107 min
Land: South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En aggressiv betjent har noget til fælles med en morder, der systematisk går efter gerningsmændene bag en magtfuld børnesmuglerring.

I Am All Girls havde premiere på Netflix Danmark den 14. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I Am All Girls på YouTube.Se I Am All Girls på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om I Am All Girls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Am All Girls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Am All Girls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Am All Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar