Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Am Jane Doe

I Am Jane Doe

26/05/2017 | Flixfilm

Se I Am Jane Doe på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Mary Mazzio
Skuespillere: Jason Amala, Wayne Barrett, Ludwik Bartkiewicz, Erik Bauer
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Denne dokumentar følger virkelige sager, hvor amerikanske piger er blevet holdt som børnesexslaver via rubrikannoncer i en avis.


Se I Am Jane Doe på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkI Am Jane Doe havde premiere på Netflix Danmark den 26. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Am Jane Doe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Am Jane Doe herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Am Jane Doe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Am Jane Doe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar