Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Am Jane Doe

I Am Jane Doe

26/05/2017 | Flixfilm

I Am Jane Doe på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktion: Mary Mazzio
Skuespillere: Erik Bauer, John Montgomery, Rob Portman
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Denne dokumentar følger virkelige sager, hvor amerikanske piger er blevet holdt som børnesexslaver via rubrikannoncer i en avis.

I Am Jane Doe havde premiere på Netflix Danmark den 26. maj, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I Am Jane Doe på YouTube.Se I Am Jane Doe på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om I Am Jane Doe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Am Jane Doe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Am Jane Doe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Am Jane Doe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar