Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Am Legend

I Am Legend

02/05/2019 | Flixfilm

I Am Legend på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Action, Drama, Sci-Fi
Instruktion: Francis Lawrence
Skuespillere: Will Smith, Alice Braga, Charlie Tahan
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Da en virus gør den menneskelige race til en flok blodtørstige mutanter, er videnskabsmanden Robert Neville civilisationens eneste håb.Se I Am Legend på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

I Am Legend havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I Am Legend på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om I Am Legend ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Am Legend stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Am Legend, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Am Legend er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar