Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Am Maris

I Am Maris

01/04/2019 | Flixfilm

Se I Am Maris på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Laura Vanzee Taylor
Skuespillere: Maris Degener
Spilletid: 52 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Gennem sine egne ord og sin kunst fortæller en ung kvinde detaljeret om yogas helende kræfter i hendes kamp mod psykisk sygdom og vejen mod selvaccept.


Se I Am Maris på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkI Am Maris havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Am Maris ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Am Maris herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Am Maris er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Am Maris stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar