Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Am Michael

I Am Michael

26/06/2017 | Flixfilm

Se I Am Michael på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktør: Justin Kelly
Skuespillere: James Franco, Zachary Quinto, Emma Roberts, Charlie Carver
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Homoaktivisten Michael Glatze begynder en pinefuld færd, da han beslutter sig for at give afkald på sin seksualitet til fordel for religionen.


Se I Am Michael på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I Am Michael havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Am Michael ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til I Am Michael:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Am Michael er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Am Michael stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til I Am Michael

  1. Anni - kl. 11:09, 26-06-2017:

    jeg syndes at det er synd at tro på at den Amerikanske version af Gud kan helbrede Homosexualitet. også skriver de at det er en sygdom at være Homo- og man kan kurrers for det. Lad da folk selv bestemme det er jo deres liv. ikke dit eller mit :o)

    Skriv kommentar