Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Am Michael

I Am Michael

26/06/2017 | 1 kommentar

Se I Am Michael på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktør: Justin Kelly
Skuespillere: James Franco, Zachary Quinto, Emma Roberts, Charlie Carver
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Resumé: Homoaktivisten Michael Glatze begynder en pinefuld færd, da han beslutter sig for at give afkald på sin seksualitet til fordel for religionen.


Se I Am Michael på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I Am Michael havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Am Michael ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Am Michael herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Am Michael er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Am Michael stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til I Am Michael

  1. Anni - kl. 11:09, 26-06-2017:

    jeg syndes at det er synd at tro på at den Amerikanske version af Gud kan helbrede Homosexualitet. også skriver de at det er en sygdom at være Homo- og man kan kurrers for det. Lad da folk selv bestemme det er jo deres liv. ikke dit eller mit :o)

    Skriv kommentar