Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Am Mother

I Am Mother

07/06/2019 | Flixfilm

I Am Mother på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: Grant Sputore
Skuespillere: Luke Hawker, Rose Byrne, Maddie Lenton
Spilletid: 113 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Efter masseudslettelsen af menneskeheden får en teenager, der er opfostret af en robotmor, vendt hele sin verden på hovedet, da hun støder på et andet menneske.

I Am Mother havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I Am Mother på YouTube.Se I Am Mother på NetflixAnmeldelse: I Am Mother

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om I Am Mother ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Am Mother stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Am Mother, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Am Mother er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar