Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Am Mother

I Am Mother

07/06/2019 | Flixfilm

Se I Am Mother på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Grant Sputore
Skuespillere: Rose Byrne, Maddie Lenton, Luke Hawker, Summer Lenton
Spilletid: 113 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Efter masseudslettelsen af menneskeheden får en teenager, der er opfostret af en robotmor, vendt hele sin verden på hovedet, da hun støder på et andet menneske.Se I Am Mother på NetflixAnmeldelse: I Am Mother

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I Am Mother havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Am Mother ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Am Mother er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Am Mother stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar