Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

I Am not an Easy Man

13/04/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Eléonore Pourriat
Skuespillere: Lucie Leclerc, Pierre Benezit, Jessica Blue, Moon Dailly
Spilletid: 98 min
Land: France
Sprog: French
IMDB-bedømmelse: 6.4

Resumé: En skamløs chauvinist smager sin egen medicin, da han vågner op i en verden domineret af kvinder og ender i clinch med en stærk kvindelig forfatter.


Se I Am not an Easy Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I Am not an Easy Man (Jeg er ikke en letlevende mand) havde premiere på Netflix Danmark den 13. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Am not an Easy Man (Jeg er ikke en letlevende mand) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Am not an Easy Man herunder:Fra premieredatoen (13. april, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til I Am not an Easy Man (Jeg er ikke en letlevende mand) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at I Am not an Easy Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar