Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Am not an Easy Man

I Am not an Easy Man

13/04/2018 | Ingen kommentarer

Se I Am not an Easy Man på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Eléonore Pourriat
Skuespillere: Vincent Elbaz, Marie-Sophie Ferdane, Pierre Benezit, Blanche Gardin
Spilletid: 98 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: En skamløs chauvinist smager sin egen medicin, da han vågner op i en verden domineret af kvinder og ender i clinch med en stærk kvindelig forfatter.


Se I Am not an Easy Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I Am not an Easy Man (Jeg er ikke en letlevende mand) havde premiere på Netflix Danmark den 13. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Am not an Easy Man (Jeg er ikke en letlevende mand) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Am not an Easy Man herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Am not an Easy Man (Jeg er ikke en letlevende mand) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Am not an Easy Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar