Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Am not an Easy Man

I Am not an Easy Man

13/04/2018 | Flixfilm

Se I Am not an Easy Man på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Eléonore Pourriat
Skuespillere: Vincent Elbaz, Marie-Sophie Ferdane, Pierre Benezit, Blanche Gardin
Spilletid: 98 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En skamløs chauvinist smager sin egen medicin, da han vågner op i en verden domineret af kvinder og ender i clinch med en stærk kvindelig forfatter.

I Am not an Easy Man (Jeg er ikke en letlevende mand) havde premiere på Netflix Danmark den 13. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se I Am not an Easy Man på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om I Am not an Easy Man (Jeg er ikke en letlevende mand) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Am not an Easy Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Am not an Easy Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Am not an Easy Man (Jeg er ikke en letlevende mand) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar