Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Am Not Okay With This

I Am Not Okay With This

26/02/2020 | Flixfilm

I Am Not Okay With This på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sophia Lillis, Wyatt Oleff, Sofia Bryant
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Syd tager livtag med skole, familie og en ugengældt forelskelse i sin bedste ven – og prøver at vænne sig til sine nye superkræfter.

I Am Not Okay With This (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I Am Not Okay With This på YouTube.Se I Am Not Okay With This på NetflixAnmeldelse: I Am Not Okay With This - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om I Am Not Okay With This (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Am Not Okay With This (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Am Not Okay With This, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Am Not Okay With This er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar