Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Am Not Okay With This

I Am Not Okay With This

26/02/2020 | Flixfilm

Se I Am Not Okay With This på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sophia Lillis, Wyatt Oleff, Sofia Bryant, Kathleen Rose Perkins
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Syd tager livtag med skole, familie og en ugengældt forelskelse i sin bedste ven – og prøver at vænne sig til sine nye superkræfter.


Se I Am Not Okay With This på Netflix

Anmeldelse: I Am Not Okay With This - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I Am Not Okay With This (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Am Not Okay With This (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til I Am Not Okay With This:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Am Not Okay With This er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Am Not Okay With This (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar