Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Am. Shimon Peres

I Am. Shimon Peres

07/08/2015 | Flixfilm

I Am. Shimon Peres på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary, Biography
Instruktion: Naftaly Gliksberg
Skuespillere: Shimon Peres
Spilletid: 78 min
Land: Israel
Sprog: Hebrew
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I denne dokumentarfilm følger vi den israelske leder gennem fire år, mens han reflekterer over sin karriere og sit privatliv.

I Am. Shimon Peres havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I Am. Shimon Peres på YouTube.Se I Am. Shimon Peres på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om I Am. Shimon Peres ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Am. Shimon Peres stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Am. Shimon Peres, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Am. Shimon Peres er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar