Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Am Sun Mu

I Am Sun Mu

01/02/2017 | Flixfilm

Se I Am Sun Mu på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Animation, Biography, News, War
Instruktør: Adam Sjöberg
Skuespillere: Angela, Ho Bin, Il Gon, Liang Kegang
Spilletid: 80 min
Land: China, South Korea, USA
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: En nordkoreansk agitator, som flygtede til Seoul, skaber nu satirisk kunst om Kim Jong Ills regime og tackler konsekvenserne af sin afhopning.


Se I Am Sun Mu på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkI Am Sun Mu havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Am Sun Mu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Am Sun Mu herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Am Sun Mu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Am Sun Mu stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar