Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Am Sun Mu

I Am Sun Mu

01/02/2017 | Flixfilm

I Am Sun Mu på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Animation, Biography
Instruktion: Adam Sjöberg
Skuespillere: Angela, Ho Bin, Il Gon
Spilletid: 80 min
Land: China, South Korea, United States
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En nordkoreansk agitator, som flygtede til Seoul, skaber nu satirisk kunst om Kim Jong Ills regime og tackler konsekvenserne af sin afhopning.

I Am Sun Mu havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I Am Sun Mu på YouTube.Se I Am Sun Mu på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om I Am Sun Mu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Am Sun Mu stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Am Sun Mu, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Am Sun Mu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar