Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Am the Pretty Thing That Lives in the House

I Am the Pretty Thing That Lives in the House

28/10/2016 | Flixfilm

Se I Am the Pretty Thing That Lives in the House på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Oz Perkins
Skuespillere: Ruth Wilson, Paula Prentiss, Bob Balaban, Lucy Boynton
Spilletid: 89 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Beskrivelse: En nervøs sygeplejerske må passe en svagelig gyserforfatter i et hus fuldt af hemmeligheder.


Se I Am the Pretty Thing That Lives in the House på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I Am the Pretty Thing That Lives in the House havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Am the Pretty Thing That Lives in the House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til I Am the Pretty Thing That Lives in the House:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Am the Pretty Thing That Lives in the House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Am the Pretty Thing That Lives in the House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar