Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Am Thor

I Am Thor

20/06/2016 | Flixfilm

I Am Thor på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktion: Ryan Wise
Skuespillere: Jon Mikl Thor, John Holmstrom, Nik Turner
Spilletid: 82 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Tidligere bodybuilder og rockstjerne i 70erne Jon Mikl Thor trives ikke med sin pensionisttilværelse og forsøger at genvinde sin heavy metal-status.

I Am Thor havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I Am Thor på YouTube.Se I Am Thor på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om I Am Thor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Am Thor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Am Thor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Am Thor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar