Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Am Wrath

I Am Wrath

01/11/2017 | Flixfilm

Se I Am Wrath på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Chuck Russell
Skuespillere: John Travolta, Christopher Meloni, Amanda Schull, Sam Trammell
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Stanley Hill er fast besluttet på at hævne sin kones mord og får hjælp af sin tidligere partner til at afsløre en ring af korrupte strømere og åleglatte politikere.


Se I Am Wrath på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkI Am Wrath havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Am Wrath ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Am Wrath herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Am Wrath er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Am Wrath stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar