Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Am Your Father

I Am Your Father

01/02/2017 | Flixfilm

Se I Am Your Father på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Toni Bestard, Marcos Cabotá
Skuespillere: Colm Meaney, Lou Ferrigno, Julian Owen, Marcus Hearn
Spilletid: 83 min
Land: Spain
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Denne film fortæller den hårde historie om David Prowse, den obskure, engelske skuespiller, der spillede den maskerede Darth Vader i den originale Star Wars-trilogi.


Se I Am Your Father på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkI Am Your Father havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Am Your Father ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Am Your Father herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Am Your Father er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Am Your Father stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar