Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Am Your Father

I Am Your Father

01/02/2017 | Ingen kommentarer

Se I Am Your Father på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Toni Bestard, Marcos Cabotá
Skuespillere: Colm Meaney, Lou Ferrigno, Julian Owen, Marcus Hearn
Spilletid: 83 min
Land: Spain
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Denne film fortæller den hårde historie om David Prowse, den obskure, engelske skuespiller, der spillede den maskerede Darth Vader i den originale Star Wars-trilogi.


Se I Am Your Father på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I Am Your Father havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Am Your Father ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Am Your Father herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Am Your Father er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Am Your Father stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar