Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Called Him Morgan

I Called Him Morgan

24/07/2017 | Flixfilm

Se I Called Him Morgan på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Drama, History, Music
Instruktør: Kasper Collin
Skuespillere: Lee Morgan, Helen Morgan, Wayne Shorter, Larry Reni Thomas
Spilletid: 92 min
Land: Sweden, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Flere årtier efter egen løsladelse fra fængsel for skuddrab på jazzmusikeren og ægtemanden Lee tænker Helen Morgan tilbage på hans eftermæle og deres liv sammen.


Se I Called Him Morgan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkI Called Him Morgan havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Called Him Morgan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Called Him Morgan herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Called Him Morgan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Called Him Morgan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar