Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Came By

I Came By

31/08/2022 | Flixfilm

I Came By på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Thriller
Instruktion: Babak Anvari
Skuespillere: Antonio Aakeel, Alicia Ambrose-Bayly, Percelle Ascott
Spilletid: 1 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En graffitikunstner går efter elitens boliger og afslører en dyster hemmelighed i en skjult kælder. Det udløser en række begivenheder, der bringer hans nærmeste i fare.

I Came By havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I Came By på YouTube.Se I Came By på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om I Came By ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Came By stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Came By, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Came By er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til I Came By

  1. Lisanne Ravn - kl. 21:31, 01-09-2022:

    I Came By er en virkelig god thriller. Spændende fra start til slut. Ingen kedelige eller langtrukne passager. Gode skuespillere.
    Den er blevet kaldt Hitchcock-agtig, hvilket jeg synes er passende. Den er sat i et socialrealistisk setting, og det fungerer rigtig godt.
    Ganske enkelt en fremragende film. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Skriv kommentar