Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Don’t Feel at Home in This World Anymore

I Don’t Feel at Home in This World Anymore

24/02/2017 | Flixfilm

I Don’t Feel at Home in This World Anymore på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En genert sygehjælper får en ny chance i livet, da hun og en enspænder fra nabolaget opsporer de uvæsner, der brød ind i hendes hus.Se I Don’t Feel at Home in This World Anymore på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

I Don’t Feel at Home in This World Anymore havde premiere på Netflix Danmark den 24. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I Don’t Feel at Home in This World Anymore på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om I Don’t Feel at Home in This World Anymore ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Don’t Feel at Home in This World Anymore stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Don’t Feel at Home in This World Anymore, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Don’t Feel at Home in This World Anymore er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar