Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Don’t Feel at Home in This World Anymore

I Don’t Feel at Home in This World Anymore

24/02/2017 | Flixfilm

Se I Don’t Feel at Home in This World Anymore på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En genert sygehjælper får en ny chance i livet, da hun og en enspænder fra nabolaget opsporer de uvæsner, der brød ind i hendes hus.


Se I Don’t Feel at Home in This World Anymore på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkI Don’t Feel at Home in This World Anymore havde premiere på Netflix Danmark den 24. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Don’t Feel at Home in This World Anymore ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Don’t Feel at Home in This World Anymore herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Don’t Feel at Home in This World Anymore er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Don’t Feel at Home in This World Anymore stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar